top of page

Prague 2023

Bijgewerkt op: 12 apr.

Dit weekend nam een deel van het Belgische team deel aan ‘Prague 2023 Para Dance Sport international competition’ in Praag, Tsjechië.

De wedstrijd bestond uit een non-IPC gedeelte en een IPC-approved competition.

Elien en Greet Bervoets namen in de non-IPC wedstrijd deel aan de reeksen Combi Ballroom 5-dance en Combi Latin 5-dance en zij wisten in beide reeksen een mooie 2e plaats te behalen. Ook Linda Küll en Marcel Smet namen deel in dit deel van de cometitie en behaalden hier in de reeks Duo Ballroom 5-dance zelfs de gouden medaille mee naar haar.
Tijdens het IPC-gedeelte van de wedstrijd dansten Elien Bervoets & Sofie Cox de reeksen solo conventional en solo freestyle, Linda & Marcel namen ook hier deel in duo standaard!

Zij behaalden volgende resultaten:

- Linda Küll en Marcel Smet:

4e plaats Duo Ballroom

- Elien Bervoets:

4e plaats Single Women 2 conventional

3e plaats Single Women 2 Freestyle

- Sofie Cox

2e plaats Single Women 2 conventional

1e plaats Single Women 2 Freestyle
Naast de dansers werd België op deze wedstrijd ook nog vertegenwoordigd door 2 officials: Leona Pellens was tijdens deze wedstrijd een jurylid en Jef Boudewijns mocht optreden als hoofd van jury.


Nu starten alle leden van het Belgische team met de laatste voorbereidingen van het Wereldkampioenschap Rolstoeldansen dat zal plaatsvinden in Genua, Italië eind november.

41 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page