top of page

Nationale Dansdag 2019

Op zaterdag 9 november organiseerden de Rolling Stars de 9e editie van onze Nationale dansdag in Lommel!


Er kwamen weer dansers vanuit het hele land afgezakt naar Lommel om hun kunnen te laten zien met een demonstratie, maar ook om de hele namiddag verschillende dansjes aangeleerd te krijgen door de coaches van alle groepen.


Roland Rotté, verantwoordelijke Recreatie, aan het woord:

Onze negende editie was weeral een voltreffer! Met een aanwezigheid van ongeveer 180 personen , waarvan het overgrote deel dansers mogen we zeker spreken van een succes.

Ik val wellicht in herhaling als ik de coaches uitvoerig mag feliciteren voor hun deelname aan deze dansdag. Een goede organisatie kan al veel doen (en dat was zo, bedankt Rolling Stars) maar

jullie brengen er de sfeer in met de demo en de initiatie, elk op zijn manier en die verscheidenheid is prachtig. "Voor elk wat wils".


Naast de verschillende groepen die tijdens deze dansdag aan bod kwamen, was er ook nog tijd om enkele mensen in de bloemetjes te zetten.

Zo werden allereerst de nieuwe Initiators Rolstoeldans in de bloementjes gezet! De opleiding van het seizoen 2018-2019 heeft maar liefst 8 nieuwe initiators opgeleverd. Proficiat Elien Bervoets, Greet Bervoets, Shardee Boessen, Frauke Jansen, Silke Jansen, Dorien Smits, Ana Vasquez en Danté. PROFICIAT!

Daarnaast werden Jef Boudewijns en Leona Pellens ook nog even in de bloemetjes gezet met een vakantiecheque en dit voor hun jarenlange inzet voor het rolstoeldansen. Zij namen dit jaar de beslissing dat het tijd werd voor hun 'pensioen' en een stapje terug te zetten uit de federatie om zo wat meer tijd de maken voor hun rolstoeldansgroep. Zij blijven natuurlijk nog wel betrokken bij onze federatie als adviseurs en verantwoordelijke voor de opleiding. We wensen hen veel succes en een welverdiende vakantie.


Tot volgende jaar alvast!!

Op zaterdag 14 november 2020

Zaal Den Boomgaard,

Antwerpsesteenweg 57

2520 Ranst

Organisator “De Keerbergse Amigo’s”


84 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page