top of page

Code Oranje

Dag allemaal,


Zoals jullie weten is er sinds vorige week code oranje in de sport. Kijk snel op de website van danssport vlaanderen (http://bit.ly/codeoranjedans) voor de actuele regels.


Daarnaast gelden er sinds 19/10 nog enkele verstrengde regels, die ook effect hebben op de clubs: - Horeca moet sluiten, dus ook bars, cafetaria's,... van clubs. Ook verkoop van drank of voedsel is verboden in sportclubs (ook via automaten). Dansers mogen enkel nog een zelf meegebracht drankje nuttigen. - Avondklok van 24 u. tot 5 u.: niemand mag tijdens die tijd op de openbare weg, tenzij voor essentiële verplaatsingen.

De huidige protocollen voor sport en cultuur gelden nog tot vrijdag 23/10. In de loop van deze week worden die herbekeken om ze in overeenstemming te brengen met de algemene coronabarometer. Mogelijk volgen er dus vanaf 24/10 nog wijzigingen.


We zagen dat sommige clubs al genoodzaakt waren om hun dansactiviteiten terug stil te leggen, anderen kunnen nog wel blijven dansen, maar wat jullie club ook beslist: hou het veilig!


Para Dance Belgium
4 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page