top of page

Beste wensen

Dag dansers,


Vanuit Para Dance Belgium willen we jullie allemaal een Zalig Kerstfeest en een Gelukkig Nieuwjaar wensen!

We weten dat 2020 niet het beste dansjaar was, met een eerste lockdown in maart en momenteel een tweede lockdown, maar toch was het niet allemaal negatief!

We hebben nog geluk gehad het jaar te mogen starten met een schitterende wedstrijd voor onze Belgische danser. Op de Fletchercup in Steenwijk (NL) gingen de Belgische dansers met heel wat ereplaatsen naar huis, iets waar onze federatie zeer trots op is! Jammer genoeg kon het Belgisch Kampioenschap, omwille van Covid-19 niet doorgaan in Oud-Heverlee, maar we hopen dat in 2021 te kunnen goedmaken.


Dit jaar organiseerde de Belgische federatie ook nog 2 succesvolle online workshops. Op 17 mei was er een druk bezochte latin-workshop gegeven door professional Valentin Voronov & Anna Pelypenko en een weekje later op 24 mei was het de beurt aan professionals ballroom Mirko Gozzoli & Edita Daniute.


Ook hebben enkele van onze dansers nog gezorgd voor wat promotie in de media.

Op 5 oktober zorgden Elien & Greet Bervoets, van de Rolling Stars, voor promotie tijdens Gert Late Night (VIER). Zij hebben samen met Julie Vermeire, James Cooke & Gert Verhulst een tiktok-video in elkaar gestoken en het resultaat en de making-off daarvan waren te zien op tv.

Op 24 November was het de beurt aan Vienna Lootsen van Rolstoeldansgroep DUO met een reportage op Focus-WTV: Vienna is zot van rolstoeldansen! Door haar beperking kan ze niet wandelen, maar dat houdt haar helemaal niet tegen om elke week naar Proven te rijden en los te gaan op muziek.


Voor 2021 staan er hopelijk voor iedereen terug danslessen op het programma, daar hopen we met zijn allen op! Daarnaast hebben we eind januari (zondag 24 januari) onze eerste online editie van de Nationale Dansdag gepland en in het najaar (november 2021) staat dan onze standaard Nationale Dansdag weer op het programma, en dat voor de 10e keer! Een jubileum dus :-) Ook hopen we dat er weer wedstrijden gedanst kunnen worden en dat we eventueel nog een Belgische wedstrijd op het programma kunnen zetten!


Daarnaast hopen we dat jullie allemaal, ondanks de situatie, toch prettige feestdagen zullen hebben!


PARA DANCE BELGIUM


14 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page